0

Amsterdam – Dat wij allemaal een ‘beetje’ shopverslaafd zijn is natuurlijk geen geheim meer. We willen niet eindigen als de dame uit “Confessions of A Shop-a-holic” en dat gaat ook niet gebeuren dankzij het nieuwe idee van de SNS Bank.

Zeventigduizend mensen zijn sinds afgelopen zomer overgestapt naar SNS Bank, de reden hier voor het is het nieuwe concept SNSBetalen. Hiermee krijg je 1,25% rente op je rekening op je saldo tot € 5000,-, een tweede pasje en een online ‘huishoudboekje’.

Alle mensen die zijn overgestapt sinds de introductie van de betaalrekening – ook wel lopende rekening genoemd – zijn daarom ook enorm tevreden! Vind je het gek met alle voordelen? Je betaalt geen extra kosten voor je tweede pasje, of het nou gaat om een mederekening of aan gevolmachtigde, je maakt gratis gebruik van het online huishoudboekje; het SNS Kasboek en je betaalt maar € 2,50 aan maandelijkse kosten! Daarnaast kan je dezelfde pincode blijven gebruiken voor zowel je betaal- als spaarrekening. Geen geklungel meer bij de winkel dus.

Tevens kan je nu ‘automatisch sparen’, dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld alles boven een bepaald bedrag direct van je betaalrekening naar je spaarrekening overschrijven. Al deze voordelen maken SNSBetalen de meest complete rekening voor zowel gezinnen als voor individu’s. Ook onderzoeken naar betaalrekeningen ven belangwekkende organisaties als MoneyView en Consumentenbond bewijzen het. Wij denken dat sparen voor die mooie nieuwe tas een heel stuk makkelijker wordt…

Overstappen gaat trouwens ook gemakkelijker dan ooit! Het enige wat je hoeft te doen, is een nieuwe betaalrekening van SNSBetalen te openen, wat binnen drie minuten gepiept is; in tegenstelling tot bij veel andere banken. Daarna vul je het overstapformulier in en stuur je deze op, die het SNS Bank overstapteam dan ontvangt en jou bij deze overstap helpt.

Bij- en afschrijvingen worden automatisch overgezet en het enige wat jij hoeft te doen is contact opnemen met de personen en bedrijven waar je maandelijkse geld van krijgt. Zij moeten natuurlijk wel je nieuwe rekeningnummer weten, maar dat is met één mailtje of telefoontje zo gepiept!

Wisselen van bank was nog nooit zo eenvoudig! Nu maar eens even sparen voor die future it-bag, hmm..

www.snsbank.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties