0

Amsterdam – Welke vrouw is nou niet gek op kleding en schoenen? En nog gekker zijn we natuurlijk op de nieuwste trends en items die niet mogen ontbreken in onze najaarsgarderobes. Goed nieuws voor alle fashionista’s die dit gevoel herkennen, want je kunt nu dé nieuwste najaarslook winnen! Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar wij vertellen je hoe je dit doet!

Hoe het werkt? Ga naar de site en speel mee met het ‘Guess ‘n Keep‘ spel. Hierbij bekijk je de nieuwe musthaves van dit najaar: van fake-furs, tot zilveren tinten en mooie camel tonen en luxe materialen: niets is dit najaar te gek. Laat je verleiden door heerlijke winterjassen, fijne scherp gesneden leren jasjes en feestelijke jurkjes. Door alle items te bekijken kun je heel snel en makkelijk de nieuwe najaarslooks herkennen.

Welk merk zouden deze dames dragen?

Kies vervolgens je favoriete work, city, weekend of party outfit, raad van welk merk het is en win een complete outfit! Hoe leuk en simpel toch?

Hoe is jouw sense of fashion?

De winnaars worden daarnaast uitgenodigd voor een exclusieve shopsessie, waarna ze hun favoriete look gratis mee naar huis mogen nemen! Je snapt natuurlijk dat wij helemaal verliefd zijn op dit spel! Doe snel mee en mis deze mooie kans niet!

Bekijk het filmpje met extra uitleg hier!

Check your sense of fashion en win: ‘Guess ‘n Keep.’ Doe je mee?

Guessandkeep.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties