0

Amsterdam – Het eerste wat mensen zien als ze je tegenkomen is doorgaans je gezicht. Dit is dan ook écht jouw visitekaartje en deze moet je daarom goed verzorgen. Maar hoe krijg je nou een gezonde en mooie huid? Het enige wat je hiervoor moet doen, is het volgen van het drie stappenplan van NIVEA. Simpel toch?

Het allerbelangrijkste bij gezichtsverzorging is de reiniging. Vuil maakt de huid dof en zorgt ervoor dat het niet goed kan functioneren. Door jouw huid te reinigen voorkom je grove poriën, onzuiverheden en een vaal kleurtje. Enkel water  is niet genoeg en zeep droogt je huid uit. Daarom kun je het beste beginnen met een goede reinigingsmelk. Hiermee open je de poriën en reinig je jouw huid diep.

Reinigingsmelk

Hoewel een tonic heerlijk fris voelt na een reinigingsmelk, blijkt uit onderzoek dat dit gedeelte vaak wordt overgeslagen. Zonde, want hiermee worden de laatste restjes vuil en reinigingsmelk verwijderd. Maar, nog belangrijker, het sluit ook nog eens jouw poriën waardoor je huid er mooier uitziet.

Reinigen

Tonic

Een dag- of nachtcrème werkt het beste op een schone huid en deze breng je dan ook aan nadat je jouw gezicht hebt gereinigd. Het is belangrijk dat je dit ritueel dus ‘s ochtends en ‘s avonds uitvoert. Een dagcrème zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en geeft bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. UV-stralen zijn bijvoorbeeld oorzaak nummer één van huidveroudering en wie wil dit nou niet zo veel mogelijk voorkomen?

Dagcreme

Voor wat extra verzorging kun je jouw huid één keer in de week een dieptereiniging geven met behulp van een scrubcrème. Wil de doorbloeding in je gezichtshuid stimuleren? Breng dan het reinigingsproduct met een zacht borsteltje aan. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je make-up bij je ogen goed weghaalt. NIVEA Waterproof Oogmake-up remover verwijderd gegarandeerd alles, hoe goed jouw mascara ook normaal blijft zitten.

Het maakt niet uit wat voor huidtype je hebt, NIVEA heeft voor ieder soort geschikte producten en een stappenplan op maat! Wil je kans maken op één van de 300 pakketten met huidsverzorgings- en reinigingsproducten van NIVEA, klik dan hier!

www.nivea.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties