0

Amsterdam – Wij zijn gek op fijne verzorgingsproducten voor ons haar. Vooral als deze gebaseerd zijn op oude beautygeheimen en rituelen die stiekem altijd wel blijken te werken.

Dove introduceert daarom een nieuwe lijn haarverzorging die gebaseerd is op het oudste beautygeheim ter wereld, namelijk het gebruik van olie. Vandaag de dag wordt olie nog steeds regelmatig gebruikt in haarverzorgingsproducten, dankzij het vermogen om ons haar niet alleen intensief te voeden, maar ook te herstellen en te verzachten. En daar houden we nu van!

Alle producten op een rijtje!

Word jij ook altijd zo gefrustreerd van droog en beschadigd haar? Niet getreurd, want speciaal voor vrouwen met dit type haar introduceert Dove nu de Nourishing Oil Care-lijn met Nutri-Oils die ons haar van binnenuit zullen voeden. Je hoeft nu ook niet bang te zijn dat de olie je haar vet zal maken, want de producten van deze nieuwe lijn zijn gemaakt van gewichtloze voedende oliën, die zo licht zijn dat ze snel door het haar worden opgenomen zonder het haar zwaar of vet te maken. Het resultaat is dat je haar licht, luchtig, glanzend, gezond en beschermd wordt en tot 100% procent soepeler valt! Hoe fijn is dat dames!

Vanaf nu alleen nog maar glanzende, volle lokken!

De nieuwe Dove Nourishing Oil Care-lijn bestaat uit een shampoo, een reguliere conditioner, een intenstieve conditioner en een voedend masker. Zo is er dus voor ieder wat wils en kun je zelf bepalen hoeveel hulp je beschadigde haar nodig heeft. Vooral de dagelijkse Intensieve Conditioner is geschikt voor extra droog, stug en pluizig haar, waarbij de gewichtloze Voedende oliën als een gouden lint in het product te zien zijn. Deze zogenaamde dubbele-streep behandeling bestaat uit een witte en een gouden laag en heeft drie keer zoveel voedingskracht als de reguliere conditioner van Dove. Zeker het proberen waard dus voor het haar dat even een extra handje hulp nodig heeft!

Wij zijn al helemaal fan en kunnen niet wachten om alles uit te proberen! Ga jij dat ook doen?

www.dove.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties