0

Amsterdam – Met alle feestjes op komst vragen jullie je ook vast af: “wat trek ik aan?”. Hoe leuk deze tijden ook zijn, het brengt toch ook wel wat stress met zich mee… Maar meiden, onthoud één ding: als je haar maar goed zit!

Zenner helpt je daarbij een handje en brengt de Eclipse collectie op de markt. In deze collectie staat de glamrock centraal, dit houdt in: koele, metallic kleuren, glitter en glamour die zowel vrouwelijkheid als power uitstralen.

Met de Eclipse accessoires maak je jouw partycoupe helemaal af! Maak bijvoorbeeld een knot en draai daar een elastiek omheen met fonkelende stenen of plaats een schuifje met paillettenbloem. Gebruik de snapclips of sierklemmen voor een feestelijke staart. Kort haar of geen fan van een opgestoken coupe..? Föhn je haar mooi en gebruik de diadeem. In de Eclipse collectie zijn twee toppers te vinden: een diadeem met veren en kant of met een bloem van pailletten en kant.

De Zenner accessoires vindt je bij de drogist. De Eclipse verkoopprijzen variëren van €2,99 tot €6,99. Dat valt best mee toch!?

TIP: kijk op zenner.nl voor leuke filmpjes over hoe je de Eclipse-accessoires in jouw coupe kunt verwerken!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties