0

Amsterdam – Het is niet leuk om alleen maar kledingstukken te hebben die je telkens ook bij een ander ziet. Zeker niet als je op een festival loopt en hoopt een fashion statement te maken. Gelukkig zijn er online een paar leuke webshops te vinden met items die niet iedereen heeft.

By Kimani is één zo’n shop. Ze verkopen er merken als Wildfox Couture, Nightcap Clothing en Leyendecker LA. Eén van hun leukste items is bijvoorbeeld een shirt met daarop de tekst Never Ending Fun. Deze werd ook gedragen door Jessie J tijdens een optreden en is een perfect item om aan te trekken naar een festival. Combineer het bijvoorbeeld met een paar afgeknipte shorts.

Ga je liever voor iets meer boho? Dan moet je het tuniekje van Nightcap Clothing hebben. De fringe geeft je echt een Ibiza look en zorgt voor een instant festival gevoel. Combineer ‘m met een zwarte leren legging en een lekkere gekleurde shawl. Als je niet weet wat voor weer het wordt, het is en blijft immers Nederland, dan is een vestje wel zo handig. Een cremekleurig exemplaar van Leyendecker LA is dan perfect.

Ben je moe na een dagje (of een paar daagjes) festival? Kruip dan lekker op de bank in het joggingpak van Wildfox Couture. De items hiervan zijn los van elkaar verkrijgbaar en kun je ook combineren met wat anders zodat je er gewoon mee op straat kan. Neem ook even een kijkje bij de sale van By Kimani, er zitten heerlijke basics tussen die je perfect kunt combineren met iedere outfit.

Bekijk onze favorieten van By Kimani hieronder en klik op het item als je het wil bestellen.

Wildfox Couture Never Ending Fun € 75,-

Wildfox Couture Never Ending Fun € 75,-

Nightcap Clothing Tribal Fring Tunic € 319,95

Leyendecker LA Casa Blanca € 295,-

Wildfox Couture Southern Heart € 119,95

Wildfox Couture Southern Heart Sweats € 109,95

www.bykimani.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties