0

Amsterdam – Ben jij er ook helemaal klaar voor om je najaarsgarderobe compleet te maken? Natuurlijk wil je dan alleen maar kiezen voor de beste en mooiste items en laat de winkel van SUUS daar nou perfect geschikt voor zijn!

SUUS, opgericht door Suzanne, wil niet dezelfde items aanbieden als iedere andere winkel. Daarom kun je bij SUUS zowel in de winkel als de webwinkel terecht voor stijlvolle, snel wisselende, maar ook betaalbare collecties die niet overal te koop zijn. Perfect geschikt voor de moderne, drukbezette vrouw die er graag eigentijds wilt uitzien, maar niet altijd de tijd heeft om de hele stad af te zoeken voor het perfecte item.

De winkel van Suus

Bij de winkel van SUUS draait het om extra service, want dat vinden wij vrouwen natuurlijk prettig. Wat dat betekent? Echt eerlijk advies, hulp bij het passen, de mogelijkheid om artikelen te reserveren (altijd handig als je zeker wilt zijn dat je dat ene leuke jurkje wilt hebben) of online te bestellen en natuurlijk gewoon een lekker kopje koffie. Je kunt altijd even binnenlopen of gewoon online een kijkje nemen om te zien wat er voor nieuws is binnen gekomen.

Inspiratie voor je garderobe kun je ook vinden op de site

Welke items er worden verkocht? In de winkel kun je veel Scandinavische en Nederlandse merken vinden, juist omdat deze collecties een fijne, eenvoudige stijl hebben. Ook de pasvorm is altijd prettig en past bij het lichaamsbouw van veel vrouwen! Kies bijvoorbeeld voor de collecties van de Deense merken BZR by Bruuns Bazaar, StMartins , By Groth en het in 2010 gelanceerde Epoque by Edith & Ella met het typische Scandinavische handschrift. Ook verkoopt SUUS de collecties van de Nederlandse merken Turnover, het nieuwe merk Dante6 en het geweldige 10Days -, met deze collectie van 10Days kun je eindeloos combineren, zodat je iedere dag iets anders aan hebt!  Heerlijk zijn ook de t-shirts van Majestic Paris van luxueuze stoffen zoals cashmere en zijde. Mooi zijn ook de leren jasjes van Goosecraft , leer wordt alleen maar mooier naarmate je het langer draagt, dus over 10 jaar draag je nog steeds je favoriete jasjes van dit Nederlandse merk.

Nog meer inspiratie! Heerlijk!

Om je outfit tot slot helemaal af te maken, kun je bij SUUS de Winkel bovendien diverse accessoires zoals de riemen en armbanden van NOOSA-Amsterdam , op deze riemen en armbanden kunnen chunks worden geklikt zodat je ze kunt customizen. Daarnaast worden de leren tassen van Goosecraft, de tassen van  TS02 en schoenen en laarzen van Unisa waar je de hele winter plezier van hebt! Maak je outfit af met de sieraden van Camps&Camps! Met de kettingen en prachtige hangers en camees van de Nederlandse zussen Camps en Camps kun je eindeloos variëren.

Wij zijn helemaal fan en hebben onze favoriete items al voor je gespot! Ga jij een kijkje nemen?

www.suusdewinkel.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties