0

Amsterdam – Tegenwoordig wordt er steeds meer op het milieu gelet en ook in de autobranche wordt het steeds populairder om groen te rijden. Daarom heeft Renault een gloednieuwe elektrische auto op de markt gebracht, de Renault Twizy.

Het is een ideale elektrische mobiliteitsoplossing. Want vooral in de drukke steden is dit autootje precies goed van maat. Het is een moderne tweezitter, met een erg interessant uiterlijk. Eigenlijk doet het ons een beetje denken aan een robot. De auto is ontwikkeld door de Renault Sport Techonology, daardoor heeft de Twizy ook wel een beetje een sportief uiterlijk. In 2009 is de Twizy al geïntroduceerd in Frankfurt, maar vanaf nu is hij ook te koop in Nederland.

Iedereen kan in deze auto gezien worden, jongeren, vrouwen, mannen en zakenmensen. Deze heerlijke auto is al vanaf € 6.990 (incl. btw) in alle Renault dealers te koop. Nog een leuke toevoeging is dat David Guetta een jaar lang campagne gaat voeren voor de Twizy, met het speciaal bewerkte nummer ‘Alphabeat’, voor de muziekliefhebbers. Deze is speciaal ontwikkeld in een 3D-geluid. Daarbij is ook de videoclip van David gebruikt. Deze is via ‘Facebook Connect’ te zien. Het is een interactieve versie van de clip.

De Twizy is hét modebewuste autootje van tegenwoordig. In The Face, wat op RTL 5 te zien is, heeft de Renault al een van de hoofdrollen gekregen. Het is een auto met klasse en stijl. Precies wat wij fashionista’s zoeken.

www.twizy.renault.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties