0

NEW ADVERTORIAL: Een tuin vol fashion!Amsterdam – Iedereen wil wel een tuin vol fashion, toch? Wij hebben hem voor je gevonden… In de webshop Garden Of Fashion.nl kun je helemaal los gaan met merken zoals My Brand, Local Celebrity en CC Skye.

Het hippe merk My Brand geïnspireerd op grote labels als Chanel en Yves Saint Laurent loopt als een trein en is amper ergens te krijgen, maar bij Garden of Fashion kan je deze shirtjes direct online bestellen! Of wat dacht je van de accessoires van CC Skye waar Lauren Conrad al een aantal keer mee is gespot. Hul je in de waan van een celebrity met de kleding van het merk Local Celebrity en Smashed Lemon.

Ook het populaire shirt van Smashed Lemon kun je online shoppen bij Garden of Fashion

Ook het populaire shirt van Smashed Lemon kun je online shoppen bij Garden of Fashion

Deze variant van My Brand is net even ander dan de rest

Deze variant van My Brand is net even anders dan de rest

Bij een bestelling van een van de vele keuzes van deze online fashion en lifestylestore hoeft je pakketje niet over zee, want deze webshop is oer Hollands. Het grote voordeel is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en je kan betalen met iDeal, dus zo gepiept en lekker veilig. Daarbij komt dat ze bij Garden of Fashion altijd leuke goodies meesturen, kijk… daar houden wij nou van!

Waar wacht je nog op? Surf naar de website van deze modetuin en scoor je nieuwe zomer outfit!

Met deze musthave maak je je outfit helemaal af

Deze musthave van CC Skye maakt je outfit helemaal af

Over twee weken heeft I Love Fashion News een Mail&Win actie met super coole items van Local Celebrity, dus houd de site goed in de gaten!

Local Celebrity loves New York

Local Celbrity loves New York and so do we!

www.gardenoffashion.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties