0

Amsterdam – Spring jij uit je bed als je wakker wordt? En ben je direct klaar voor een nieuwe dag? Onderzoek van Philips toont aan dat meer dan de helft van de Europeanen moe, traag en knorrig is bij het wakker worden.

Voor ‘ochtendmensen’ zijn de uren vóór 12:00 de beste van de dag. Ze worden gemakkelijk wakker, hebben energie en zijn alert. Maar voor bijna de helft van de Nederlanders geldt dit helaas niet. Zeker met de donkere herfst- en wintermaanden in aantocht, wordt de ochtend een dagelijkse strijd. Recent Europees onderzoek van Philips toont onder meer aan dat twee derde van de Nederlanders iedere doordeweekse ochtend ‘snoozed’. Daarmee lopen we in Europa op kop! Bovendien heeft een derde meer dan 30 minuten nodig om écht wakker te zijn.

Philips gaat de test aan met 100 ‘proefpersonen’ om hun tot echte ochtendpersonen te maken. Je kunt de vorderingen volgen op de Philips healthyliving pagina op Facebook!

Met de quiz “Wat voor ochtendmens ben jij?” kan je er door middel van een aantal vragen achter komen wat voor ochtendmens jij nou eigenlijk bent. Ben jij een Snoozer, een Knorrepot of een Mompelaar? Kom er met deze quiz achter!

Een grappige manier om je ochtend-karakter te achterhalen!

Het filmpje speelt zich in op ons koeienlandje

Wakker worden zónder de Wake-up Light van Philips...

En op een lichte, frisse manier mét Wake-up Light

Dit licht hebben we zeker weten nodig tijdens het grauwe winterseizoen!

Een erg goed cadeau-idee voor Sinterklaas of Kerstmis... Bij ons staat hij op het verlanglijstje!

www.facebook.com

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties