0

Amsterdam – Zin om een nieuw paar schoenen te shoppen? DiCapolavori heeft een webshop en zeven winkels in Nederland, waaronder een flagship store in Groningen. Dit zijn niet zo maar winkels, de items zijn op stijl en kleur gepresenteerd wat natuurlijk superhandig en overzichtelijk is!

Vernieuwing staat bij de nieuwe collectie van DiCapolavori centraal. Frisse kleuren zoals rood, geel, kobaltblauw en appelgroen spelen een belangrijke rol en zorgen voor een goed begin van dit jaar. Deze tinten zijn in de damescollectie naast sneakers en pumps ook te vinden in accessoires als riemen, sjaals en tassen.

Naast deze ‘hardere’ kleuren zijn er natuurlijk ook mooie heldere witten en beiges terug te vinden naast de trend van deze lente en zomer: pasteltinten. De voorjaarslaarzen zijn gemaakt van ultra soepel leer waarbij deze ook nog eens extra zijn bewerkt voor een nog luxere uitstraling. Trends worden bij DiCapolavori ook nauwlettend gevolgd en doorgevoerd in de collectie. Zo hebben ze hebben voor dames sneakers met ingebouwde sleehak. Deze sneakers zijn HET helemaal in Parijs, Milaan en Londen.

Ook voor de heren is er bij DiCapolavori heel wat fijns te vinden. Zij gaan steeds meer voor casual, zelfs formele schoenen worden bewerkt en gewassen waardoor deze een mooie used look krijgen. Mannen kiezen ook voor kleur dit jaar waarbij tinten als rood en kobaltblauw het meeste voor komen. Vergeet niet de sneaker, deze schoen is de basis voor iedere casual outfit en dit jaar zelfs verkrijgbaar in de kleur goud!

De webshop van DiCapolavori krijgt dit voorjaar een totale make-over. Zo kun je er mooie grote beelden zien van die ene schoen die jij op het oog hebt en kun je beter zoeken en een schoen vinden die perfect bij jou past. Klinkt goed toch? Ga snel naar DiCapolavori om mooie schoenen te shoppen!

DiCapolavori Strik ballerina € 89,95

Kennel & Schmenger Peep Toe Pump € 179,95

DiCapolavori Suede Sleehak Pump € 79,95

Serafini Sleehak Sneaker € 229,95

Giorgio Suede Broque Schoen € 179,95

Floris van Bommel Sneaker v-lijn € 179,95

www.dicapolavori.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties