0

Amsterdam – Afgelopen week belandde een beautypakket van Demak’Up op de redactie. Aangezien ik ben bestempeld tot proefkonijn, was ik de gelukkige die de prachtige doos met beautyproducten mee naar huis mocht nemen. Fijn!

Voordat ik het pakket opende, stal editor in chief Elisah het potje met oogmake-up remover alweer. Zij is helemaal fan van de schijfjes, dus vooruit. Ik ben sowieso al een trouwe fan van de wattenschijfjes van Demak’Up, dus ik ben wellicht niet helemaal objectief. Het pakket – of wat er van over is dan – bestaat uit vier soorten wattenschijfjes en twee soorten reinigingsdoekjes.

Aangezien ik samenwoon met twee hele leuke meiden en wij natuurlijk ‘zeer arme studenten’ zijn, hebben wij thuis wattenschijfjes liggen van een niet nader te noemen huismerk. Perfect om de verschillen eens goed te bekijken. De wattenschijfjes van Demake’Up zijn in eerste instantie veel dikker dan het huismerkwattenschijfje. Ik denk wel drie keer zo dik. Ze voelen ook veel steviger aan, ze laten makkelijk van elkaar los (als ik schijfje nodig heb, vallen er vaak drie tegelijk uit. Vervelend..) en ze zijn veel zachter. Vooral de Sensitive Silk watjes. Ook zijn er watjes die aloë vera bevatten, perfect voor mensen met een gevoelig huidje.

Het testpakket

En: testen maar!

Als laatst test ik de reinigingsdoekjes uit. Normaal gesproken was ik mijn huid in de ochtend en in de avond. En elke dag weer het gebruikelijke ritueel: reinigingsgel of scrub, tonic en dagcrème. Zonder dat laatste ben ik trouwens verloren omdat mijn huid anders enorm trekkerig aanvoelt. De grote vraag is dan ook: zorgen de doekjes ook voor een droge huid? Midden op de dag ga ik met de verfrissende doekjes langs mijn gezicht. Ik gebruik er twee van om er zeker van te zijn dat mijn huid goed schoon is. Normaal gesproken krijg ik na tien minuten last van dat trekkerige gevoel. Maar zelfs na twintig minuten heb ik nergens last van en na een half uur evenmin.

Ik was al fan van de standaard wattenschijfjes van dit beautymerk, maar ik denk dat zij nu een trouwe aanhanger hebben gevonden. Ik heb mijn huisgenoten al verteld dat zij de komende weken geen wattenschijfjes meer hoeven te kopen en de reinigingsdoekjes gaan nu standaard mee in mijn tas. Demake’up is geslaagd voor de test.

www.demakeup.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties