0

Amsterdam – Laten we eerlijk wezen, van schoenen kunnen we vaak geen genoeg krijgen toch? Hoge hakken, platte loafers, laarzen, enkellaarsjes: noem het op, en we hebben vast wel een paar in de kast liggen. Maar bij die schoenen horen natuurlijk ook de perfecte accessoires!

Ben jij ook altijd op zoek naar accessoires die passen bij je schoenen? Shoesets.nl staat voor een unieke online shopervaring. Op deze website kunnen vrouwen terecht voor een compleet nieuwe ‘shoeset’. Hippe, trendy en glamorous schoenen met altijd een bijpassende accessoire. Bezoek www.shoesets.nl en bekijk de uitgebreide collectie van de meest hippe schoenenmerken, zoals SuperTrash, Pilar Abril, Menbur, Paco Mena en Alma & Pena.

De fijnste accessoires bij je schoenen en tassen!

Waarom het concept ooit is ontstaan? Heel simpel, omdat de eigenaresses gefrustreerd waren over het feit dat ze nooit de perfecte riem, tas, sjaal en accessoires konden vinden bij hun schoenen of laarzen. Zo is het idee van een webshop ontstaan met een keur aan hippe, trendy en glamorous schoenen en daarbij altijd een suggestie voor een bijpassende accessoire. Dit  kan een tas of een riem zijn maar bijvoorbeeld ook een sjaaltje.  Uiteraard zijn alle producten zijn ook los te verkrijgen.

De eigenaresses met hun favoriete schoentjes!

Wat wij het fijnste vinden? De webshop is lekker duidelijk en heel makkelijk te gebruiken. Op de site kun je bijvoorbeeld zoeken op je favoriete merk, pumps, laarzen of zelfs alleen uw maat. Bij shoesets.nl zie je direct of je maat of de kleur nog beschikbaar is. Als je een artikel hebt geselecteerd kun je de schoenen van alle kanten bekijken door de uitgebreide fotoreeks. Bij ‘Sets’ zie je bovendien direct de verschillende accessoires die bij de schoenen passen. Je eigen schoenenwinkel thuis!

De schoentjes van Menbur

De tassen en schoenen van Pilar Abril

De fijne schoenen en accessoires van Supertrash

Alle fijne Supertrash items op een rijtje

Ga jij een kijkje nemen op de site? Wij zijn al druk aan het setten geslagen!

www.shoesets.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties