0

Amsterdam – Meer dan de helft van de vrouwen tussen 25 en 34 heeft een intiem speeltje tot haar beschikking. En geef maar toe, wat is er gênanter dan een oud ding dat uit je tas valt? Op de webshop van Drake’s Erotique vind je de meest mooie speeltjes.

Met hun stijlvolle en duidelijk fashion geïnspireerde uitstraling onderscheid Drake’s Erotique zich duidelijk van de massa.

Helemaal fijn om thuis op je gemak het assortiment te inspecteren. Het is toch iets intiems, zo’n vibrator. Voor zowel mannen als vrouwen vind je stylish vormgegeven producten. De prijzen variëren dan ook van € 20 uit de Affordable Pleasure Toys collectie tot € 10.000 uit de Drake’s Platinum Collection voor wel heel exclusieve items. De erotische webshop verkoopt namelijk ook vibrators van goud of platinum met ingelegde diamanten. Celebs als Kate Moss, Dita Von Teese en Teri Hatcher zijn allemaal fan van deze vibro’s.

Leuk om te weten: collecties als Couture (ja echt waar) en Vanity by Jopen hebben ze in Nederland exclusief! Het laatste is in Amerika op dit moment DE must-have lijn met vibrators onder de vrouwen…

Bij bestellingen boven de 50 euro krijg je een speeltje gratis, leuk om als cadeau te geven! En gebruik de code ILOVEFASHION in je winkelwagen en betaal geen verzendkosten!

Er zitten ook hele dure exemplaren tussen...

Drake's

Drake's

Drake's

Drake's

Drake's

Boven de € 50 krijg je een speeltje cadeau

www.drakeserotique.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties