0

Amsterdam – Welke dame houdt nou niet van lekker tutten voor de spiegel!? Make-upje hier, nagellakje daar en voilà je bent klaar! Maar wat zijn nou de ideale producten voor zo’n heerlijk dagje?

Brush! heeft de ideale webshop voor de beauty queens onder ons vol met heerlijke producten zoals lekkere body-producten en mooie make-up accessoires. Sinds november introduceert Brush! de ideale nagellak bestaande uit meer kleuren dan jij je kan bedenken! De nagellak en de nagellakremover van Priti NYC zijn milieuvriendelijk, niet giftig en biologisch afbreekbaar, een vooruitstrevend merk met oog op de toekomst.

Priti NYC heeft niet alleen een eigen merk, maar voor de New York- en Miami Fashion Week ontwikkelde Priti NYC onder ander nieuwe kleuren voor de modemerken Donna Karan en Tommy Hilfiger. Een echte voorloper op het gebied van beauty!

De Prity nagellak is verkrijgbaar in een mini uitvoering van 9 ml. (€ 8,95) of in een 12,6 ml. (€ 12,95). De nagellakremover kost € 15,95. Bestellingen worden gratis verzonden en indien mogelijk worden er proefjes meegestuurd om te testen. Is het niet naar je wens? Dan krijg je je geld terug!

brushbeauty.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties