0

Amsterdam – Is het voor jou ook altijd zo belangrijk dat je haar goed zit? Met de nieuwe limited edition stijltangen van CHI is dit op ieder moment van de dag mogelijk. Deze Chi stijltangen zijn stuk voor stuk uniek en fashionable, wat betekent dat je altijd goed voor de dag kunt komen. Rihanna is al een groot fan, en wij begrijpen wel waarom!

Er zijn wel zeven limited editions stijltangen verkrijgbaar. Hoewel ze allemaal verschillend zijn, zorgen ze er allen voor dat je haar niet uitdroogt. Dit komt door de keramische platen en een keramische heater. Omdat ons haar positief geladen is, produceert de tang negatieve ionen, dit zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft en dat het haar optimaal wordt verzorgd. Daarnaast sluiten de haarschubben na gebruik en wordt de kleur in je haar langer vast gehouden.

Rihanna is dol op de tangen van Chi! Jij ook?

De tangen warmen snel op en zo hebben de CHI Hearts Desire en CHI Pink Stardust Iron tang een draaibare snoer, wat ervoor zorgt dat je alle kanten op kunt draaien.

CHI Hearts Desire

CHI Pink Stardust Iron

Met de CHI Royal Treatment kunnen je de lokken een 24 karaats gouden behandeling geven. Dit is een stijltang met gouden coating op de platen. Deze tang behoudt consistente warmte, is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is er een timer functie, waardoor je makkelijk kunt instellen wanneer de tang uit moet gaan. Ook een leuk detail: de stijltang wordt geleverd in een luxe opbergkoffer.

Chi Royal Treatment

De CHI Nano en Nano Digital werken met Silver Technologie, waardoor bacteriën worden verwijderd en een steriele omgeving wordt gecreëerd.

Chi Nano

Ook leuk is de CHI Chrystal Iron, die bezaaid is met Swarovski diamantjes en wordt geleverd met gratis tondeuse. Ben je meer van de volume? Dan kun je kiezen voor de CHI Volumizer, waarbij de keramische platen niet plat, maar bol en hol zijn aan iedere kant. Hierdoor wordt je haar tijdens het CHI-en tussen de platen geperst, en dit geeft veel volume!

Chi Chrystal Iron

Tot slot kun je ook kiezen voor de CHI Soft Touch, in een zachte rubberen uitvoering. Het leukste aan deze tang is dat het wordt geleverd met een gratis fashionable hittebestendige clutchbag met ketting eraan, die dus ook te gebruiken is als handtas. Hoe leuk is dat!

Chi Soft Touch

Met de limited edition CHI’s heb je echt unieke, speciale en aparte tangen waarmee je altijd goed voor de dag kunt komen! Kortom: genoeg keus om voortaan je lokken in perfecte staat te krijgen! De tangen zijn beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Waar wacht je nog op? Het CHI-en kan beginnen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties