0

Amsterdam – Brillen zijn hot! De afgelopen seizoenen spotten we steeds vaker celebs en BN’ers met de meest opvallende, sexy of stoere brillen. Specsavers speelt perfect op deze trend in door jaarlijks de Brildrager van het Jaar-verkiezing te houden.

Kandidaten konden zich t/m 1 juli inschrijven om zich kenbaar te maken als de brildrager van het jaar 2011!

Nu is het tijd voor de stemronde, waarbij het Nederlandse publiek zijn of haar favoriet per provincie kan kiezen. Stemmen kan nog t/m 22 augustus om 16.00 uur.

Wie zouden de twaalf finalisten worden?

Op deze manier laat Specsavers ons ieder jaar zien wie de hipste en meest fashionable brildragende vrouwen en mannen zijn van ons land. Deze trendsetters op brillengebied hebben zich de afgelopen weken dan ook massaal ingeschreven. Wij zijn erg benieuwd naar de finale op 15 september, waarin twaalf finalisten, uit elke provincie één, zullen strijden om de titel Brildrager van het Jaar.

Nikkie Plessen zal de finale presenteren! Allemaal stemmen dus!

Lijkt het jou ook zo leuk om mee te helpen om de 12 finalisten te kiezen? Stem dan nu op jouw favoriete Brildrager van het Jaar kandidaat voor jouw provincie. Via de website kun je niet alleen stemmen, maar ook de link doorsturen naar al je vrienden, familie en kennissen. Daarnaast kun je meteen via Facebook en Hyves laten weten wie jij de leukste vindt!

Ga jij stemmen?

www.specsavers.nl/brildragervanhetjaar

Anna Nikbakht Nooshin

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties