0

Amsterdam – De tijd van uren het web afstruinen, op zoek naar dat ultieme zwarte fashion item is voorbij! In de nieuwe webshop Blackfashionstore.com vind je nu binnen no time het perfecte zwarte biker jack, die stoere boots of die perfecte Little Black Dress voor Oud en Nieuw.

Deze nieuwe webshop bundelt namelijk alle zwarte fashion items uit de populairste webshops.

Pia, de oprichtster van Blackfashionstore noemt het ook wel ‘the best of black’. Zij kiest namelijk alleen de állerleukste zwarte fashion items! Op Blackfashionstore.com vind je een gevarieerd aanbod, merken zoals: SuperTrash, Soaked in Luxury, French Connection, Fab, Nelly Shoes, ICHI, Vero Moda en Pieces zijn er slechts een paar.

Zwart is de kleur waar wij niet zonder kunnen, het kleedt af en het staat sexy, elegant, glamorous en stoer. Welke fashionista heeft nou geen zwart item in haar kast hangen?
Ben je trouwens al een tijdje op zoek naar een leuke portemonnee? Blackfashionstore geeft een mooie portemonnee van Vlieger & Vandam weg! Het enige wat je hoeft te doen is naar de Facebook-pagina te gaan en op de ‘vind ik leuk’ knop klikken. Wie weet heb jij straks een enorm stoere portemonnee!

Party jumpsuit 'Lucinda' van French Connection voor € 229,95

Jacket Suna Black voor €69,95 van ICHI

'Need no man' van Ettika voor € 39,95

Leopard Clutch Giftbox, Friis & Company, € 41,95

Shorts Vasti, Modström, € 139,95

Sterrensjaal, Piecies, € 16,95

www.blackfashionstore.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties