0

NEW ADVERTORIAL: Beleef het WK met Coca-ColaAmsterdam – Heb jij wel zin in een feestje? Op 19 juni is het celebration time! Coca-Cola organiseert dan een spectaculair voetbal event in de Amsterdam Arena en jij kan daarbij zijn!

Op een megascherm kun je rechtstreeks naar de (FIFA) WK wedstrijd Nederland – Japan kijken en mee juichen op het ritme van Afrika. Het stadion verandert in een  complete Afrikaanse voetbaltempel waar je met familie of vrienden het beste van Nederland en Zuid-Afrika te zien krijgt. Live optredens van Alain Clark, Waylon, Van Velzen en Afrikaanse muzikanten maken het feest compleet.

Martijn Krabbé is de gastheer van deze wervelende avond die in het teken staat van samen juichen, samen zingen, samen swingen en niet te vergeten voetbal natuurlijk. Jij kunt bij dit unieke feest aanwezig zijn. Ticket prijzen variëren van €22,50 tot €28,50. Spaar van 1 april tot en met 12 juni voor een gratis tweede kaartje met de actiedoppen van Coca-Cola, Coca-Cola Zero en Coca-Cola light (1.5 liter flessen). Elke actiedop met unieke code is goed voor 12,5% korting op ieder tweede kaartje. Met 8 actiedoppen is het 2e kaartje dus al gratis!

NEW ADVERTORIAL: Beleef het WK met Coca-Cola

Kijk voor meer informatie op www.coca-cola.nl/wk

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties