0

Amsterdam – Garnier heeft de eerste BB Cream gelanceerd voor de massa en natuurlijk moesten we die ook even goed testen! Dit soort crèmepjes zijn al langer populair in Azië, maar nog redelijk onbekend terrein in Europa.

Een BB Cream is niet te vergelijken met een getinte dagcreme, het is namelijk een 5-in-1 verzorgingsproduct voor een mooie huid. De Miracle Skin Perfector van Garnier hydrateert je huid en zorgt voor een stralende gloed. Buiten dat egaliseert de creme je huid en worden vlekjes, oogkringen en fijne lijntjes verminderd.

De verpakking

Praktische tube

De crème zit in een handige tube; makkelijk mee te nemen voor onderweg, praktisch in gebruik én een hygiënische keuze.

De Miracle Skin Perfector lijkt in eerste instantie best compact, echter merken we wanneer we de crème uitsmeren dat deze zacht en luchtig is en goed verdeelt. Het laagje voelt natuurlijk dekkend aan en trekt snel in. Onze huid voelt gevoed en ruikt lekker!

De luchtige creme

Goed uit te smeren

Het feit dat de creme hydrateert en camoufleert is natuurlijk al heel fijn, maar ook de SPF15 bescherming vinden we erg handig! Hoort tegenwoordig toch eigenlijk wel in elke dagcréme en moisturizer thuis?

Verder bevat de BB Cream drie belangrijke, actieve ingredienten die zorgen voor een stralende huid. Dit zijn het vocht-vasthoudende hyaluronzuur en lipidure, plus vitamine C voor een anti-oxiderende werking en verhelderende boost.

Zacht en camouflerend

Voornamelijk goed voedend!

De BB Cream van Garnier, Miracle Skin Perfector, is sinds heden bij bijna elke drogist te koop voor een prijs van €13,99. Een stuk minder dan wat onze foundation en dagelijkse moisturizer samen kosten!

Ga jij de crème uitproberen? Vraag nu een gratis sample aan!

www.garnierzorgvoorjezelf.nl

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties