0

Amsterdam - Ze domineert met haar torenhoge hakken en haar ‘accessoire’ dochtertje Harper al tijden het nieuws. Met een eigen kledinglijn, twee bestsellers over mode en beauty en een eigen parfum, is ze niet meer uit de fashionwereld weg te slaan. Menig celeb schaft maar al te graag een jurk uit haar collectie aan. We hebben het over de vrouw van ‘s werelds bekendste voetballer: Victoria Beckham.

Er wordt ontzettend veel over haar geschreven, maar wist je dat…

…Victoria uit een rijk gezin komt en ze zich daar als kind voor schaamde? Ze smeekte haar vader om haar niet naar school te brengen met de Rolls Royce.

Een ontwerp uit de 'goedkopere' Victoria by Victoria Beckham lijn.

…De ontwerpster deze lente met een goedkopere meisjesachtige lijn op de markt heeft gebracht? Yes!

…Het stijlicoon genoeg heeft van haar borsten? Door de borstvoeding is haar voorgevel erg veranderd. Daarom wil ze graag binnenkort een nieuw paar.

De babyshower van Posh!

…Victoria tijdens haar babyshower met allemaal bekende vriendinnen een wel heel apart spelletje speelde? Namelijk wie de beste jurk van wc-papier maakte.

…Victoria gevraagd is om een rolletje te spelen in Sex and the City, maar ze helaas moest weigeren omdat ze een te druk schema had vanwege de Spice Girls?

…Manlief David haar een puppie met kerst gaf en zij die vervolgens eerste klas liet vliegen van Londen naar Los Angeles?

Inmiddels is puppie Coco een grote meid... Met speen!

…kleine Vic vroeger gepest werd en nooit echt vrienden heeft gemaakt? Het was zelfs zo erg dat andere kinderen stenen naar haar gooide.

…Victoria anti-bont is? Dat wordt zeer gewaardeerd door de bekende organisatie die opkomt voor de rechten van dieren: PETA. Ze heeft gezworen nooit echt bont in haar eigen collecties te verwerken.

De beruchte iCandy peach

…Victoria dolgraag een roze kinderwagen (model Peach) van het merk iCandy wilde voor haar dochter. Toen ze erachter kwam dat die overal uitverkocht was, ze de hele boel bij elkaar huilde en met het merk regelde dat ze een custome made kreeg?

…Victoria vorig jaar een belangrijke modeprijs in de wacht heeft gesleept? Namelijk die van beste modelabel.

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties