0

Amsterdam - De jaren negentig serie Full House is onlosmakelijk verbonden met Michelle Tanner. Een rol gespeeld door the Olsen Twins (Mary-Kate en Ashley Olsen), maar kleine meisjes worden groot. Ze zijn met hun ‘Boho-chic’ look (ook wel dakloosstijl genoemd) uitgegroeid tot ware stijliconen met drie verschillende kledinglijnen. Deze feitjes hebben we al voor je op een rijtje gezet, maar wist je ook dat…

…de tweeling voor hun lijn The Row een tas heeft gemaakt van krokodillenleer, die maar

liefst 39000 dollar kost? Actrice Reese Witherspoon vertelde in een interview dat ze dat echt even te duur vindt voor een tas.

…de meisjes niet altijd succes hebben met hun kledingstijl? Ashley is door PETA (de dierenrechtenorganisatie) in 2006 uitgeroepen tot slechtst geklede celeb. Dit vanwege het dragen van bont.

Samen speelden ze de rol van Michelle Tanner in de serie Full House

…een van hun kledinglijnen vernoemd is naar hun zusje Elizabeth en broer James? Dan krijg je dus samen: Elizabeth and James.

…Mary-Kate zich in 2004 op liet nemen in een kliniek vanwege de eetstoornis anorexia nervosa?

…ze allebei enorme fan zijn van het merk Prada?

Samen in Vanity Fair als tieners

…de vrouw van president Obama, Michelle Obama, bovenaan hun lijstje staat om een ‘Row-over’ te krijgen? Mary-Kate en Ashley willen haar graag in hun kleding zien.

…Mary-Kate en Ashley vanaf dat ze zes maanden oud waren al voor de camera stonden? Namelijk in de serie die ze beroemd heeft gemaakt: Full House.

…ze hun eerste kledinglijn maakte op 10-jarige leeftijd? Dat was een lijn voor kinderen en die was toen al enorm succesvol.

Op de foto voor hun label The Row

…de meiden op jonge leeftijd al kleding van volwassen kleiner maakten, zodat ze die zelf konden dragen?

…hun goedkoopste lijn Olsenboye heet en echt betaalbaar is? De kleding kost tussen de 30 en 50 dollar. Omgerekend naar euro’s tussen de 20 en 40 euro. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij JcPenney.

www.olsenboye.com

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties