0

Amsterdam – Ze beheerst de garderobe van menig celebde hotste hollywood sterren willen gekleed worden door haar. Sinds 2008 heeft ze haar eigen realitysoap, die nu ook te bewonderen is in Nederland op vrouwen zender TLC. Dit jaar bracht ze haar eerste Spring collectie uit onder haar eigen naam.

Dat is nog niet alles, ze is ook nog eens druk bezig met het stichten van een familie, samen met haar man Roger hebben zij vorig jaar een kind op de wereld gebracht, een jongen genaamd Skyler Morrisson Berman. We hebben het natuurlijk over de uber styliste Rachel Zoe, waar we nog veel van zullen gaan zien en horen dit jaar.

De media houd deze fashionista goed in de gaten en er wordt dan ook ontzettend veel over haar geschreven, maar wist je dat…

…je haar achternaam uitspreekt als ‘Zo’ en niet ‘Zowi’?

…ze het Joodse geloof naleeft? Leuk weetje, deze celebs hebben ook joodse roots: Natalie Portman, Sarah Jessica Parker en Gwyneth Paltrow.

…Rachels handelsmerk de woorden ‘bananas’ en ‘I’ll die’ zijn? Als je deze woorden gebruikt, heb je een rechtszaak aan je kont hangen!

… ze bekend werd door Nicole Richie? Ze gaf Nicole Richie de ‘boho chic’ look en maakte hierdoor van Nicole Richie een style icon. Er gingen roddels rond dat Rachel ook de oorzaak was van de anorexia van Lindsay Lohan en Nicole Richie.

…ze psychologie studeerde totdat ze zich realiseerde dat haar passie bij de mode en styling lag? Ze heeft dus geen mode-opleiding gehad. Ze heeft een goed gevoel voor mode en had grote cliënten, waardoor ze snel in het wereldje werd opgenomen.

Dit krijgt Rachel bij haar man voor elkaar...

…Rachel verschillende nicknames heeft? Ze wordt vaak Gzoë, Gzoe, en Zoozles genoemd.

…ze per dag minimaal $ 6000,- verdient voor het stylen van haar cliënten? Ze kleedt haar klanten voor events, zoals premieres of award shows; sommige celebs vragen haar ook om hen te kleden in het dagelijkse leven.

…Ze in 2012 gaat werken aan haar eigen sieraden- en accessoirelijn?

Het kantoor van Rachel

…Ze haar zoon Skyler bijna een naam van een personage uit Twighlight gaf? Tijdens haar zwangerschap bekeek ze de Twighlight films en raakte ze fan van Team-Edward, de familie Collins. Hierna overwoog ze haar zoon Collin te noemen. Waarom ze hem uiteindelijk niet deze naam gaf kwam, omdat ze dacht dat hij haar op een oudere leeftijd hiervoor zal haten. Welke jongen zou het leuk vinden om naar een Twighlight karakter vernoemd te worden?

…Rachel naast haar fashion day-job ook erg veel van koken houdt?

www.thezoereport.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties