0

Amsterdam – Olivia Palermo siert op dit moment de cover van het aprilnummer van de Spaanse Marie Claire. Het ‘kleine’ realitysterretje uit de Amerikaanse hitserie the City is in korte tijd uitgegroeid tot een waar mode icoon die haar opwachting maakt bij verschillende modefeestjes.

Maar wist je ook al dat…

…Olivia vroeger gewerkt heeft op de PR-afdeling van Diane von Furstenberg? Ze kreeg van haar het beste fashionadvies ever. ‘The designer told  just to have fun with it all.’
…Haar favoriete plek om stiekem naar mensen te kijken Bryant Park is?

Olivia siert de cover van de Spaanse Marie Claire deze maand

…De socialite sinds vorig jaar haar eigen blog heeft waar ze ook stylingtips geeft? Een kijkje nemen is de moeite waard! Klik hier om erheen te gaan.
…Ze samen met haar liefje Johannes Hueb te zien was in de modecampagne van het merk Mango? ‘In eerste instantie was het samen poseren heel gênant´, verklapte ze.

Olivia en vriendlief poseren samen voor Mango

…Olivia fan is het ´recycelen´ van haar eigen kleding? Ze zegt dat het onzin is dat je bepaalde stukken maar een seizoen kunt dragen. ´Style is about taking individual pieces and reworking them.´
…Ze gek is op haar vader? ´Ik mag dan wel een jonge meid zijn, maar achter elke jonge meid, staat een sterke vader!´
…Olivia als tiener aanvoerster was van het school hockeyteam?
…De bekende fotograaf Patrick McMullan haar tijdens een charity event ontdekte? Vervolgens  volgde hij haar op de voet en bleef maar foto´s van haar nemen. Zo fascinerend vond hij haar. Op die manier kreeg ze steeds meer bekendheid.

Olivia staat bekend om haar fabulous stijl

…Olivia vroeger eigenlijk sportjournaliste wilde worden? Maar ze werd toch gegrepen door het ´modevirus´.
…Ze niet alleen maar designerkleding koopt, maar ook vaak gespot wordt in Topshop en Zara?

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties