0

Amsterdam – Wij denken natuurlijk alles van de celebs te weten. Maar stiekem missen we best veel! De redactie gaat daarom vanaf nu iedere week op research en vertelt je tien dingen die je nog niet wist van een merk, celeb, model of designer!

Afgelopen week hebben we de archieven doorgespit over ontwerpster, zakenvrouw en stijlicoon Olcay Gulsen van SuperTrash. Wist jij dat…

… Olcay helemaal geen opleiding in de mode heeft gevolgd? De ontwerpster heeft de studie Personeel en Arbeid gedaan bij de Avans Hogeschool in Breda. Daarnaast heeft ze een blauwe maandag bij Transavia als stewardess gewerkt!

… Olcay een HRM bedrijf genaamd Chill Agency is begonnen op haar 21e? Daarna startte ze het bedrijf 2Stepzahead waarmee ze internationale merken importeerde als Criminal en 5th Avenue.

… Olcay’s ouders Koerdisch zijn en vanuit Armenië naar Nederland zijn verhuisd voordat ze geboren was? Olcay’s jeugd was niet gemakkelijk. Haar vader is schizofreen en was verslaafd aan drugs en alcohol.

… Olcay het liefst een keer Oprah zou willen ontmoeten? Ze vindt haar geweldig omdat ze een echt mens is en daardoor miljoenen mensen inspireert.

… Olcay niet zonder Red Bull en sigaretten kan? Liegen doet ze ook wel eens: “Soms begrijpt iemand de waarheid niet en dan moet je wel.”

Olcay Gulsen prijkt natuurlijk op de cover van elk SuperTrash magazine!

… Olcay liever geen mannenkleding maakt omdat ze er geen feeling mee heeft? Ze heeft het wel eens geprobeerd maar toen werd het heel vrouwelijk in plaats van stoer.

… Olcay ooit in Jean Paul Gaultier’s voetstappen probeerde te treden door het bekende puntborstenkorset van Madonna na te maken?

… Olcay eerst zou meewerken aan een realitysoap? Ze heeft daar uiteindelijk vanaf gezien omdat ze geen serie over haar privéleven wilde.

… Olcay niet helemaal puur natuur is? Ze heeft een rimpel naast haar mond die ze altijd laat wegspuiten met botox. Ook schuwt ze plastische chirurgie in de toekomst niet. Olcay heeft wel eens haar uiterlijk gebruikt om dingen te bereiken, maar daar heeft ze spijt van. Ze heeft namelijk wel eens geflirt met een belangrijk persoon van een groot warenhuis om iets gedaan te krijgen. “Er ontstaat dan een verwachtingspatroon die je eigenlijk niet wilt.”

…Victoria Beckham heeft een jurkje van SuperTrash wel twee keer achter elkaar gedragen. Dat werd echt als een schande gezien omdat iemand van haar status dat niet ‘hoort’ te doen. Olcay stuurt trouwens nooit gratis kleding naar celebs.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties