0

Amsterdam – Wij denken natuurlijk alles van de celebs te weten. Maar stiekem missen we best veel! De redactie gaat daarom vanaf nu iedere week op research en vertelt je tien dingen die je nog niet wist van een merk, celeb, model of designer!

Deze week zochten we de archieven uit, op zoek naar informatie over stijlicoon, ontwerpster, schrijfster en realityster Lauren Conrad. Wist jij dat

…Lauren per maand $10,365.83 aan huur betaalt voor haar appartement?

…Lauren zelf model staat voor de kledinglijn (Paper Crown) die zij ontwerpt, omdat zij er van overtuigd is dat je als ontwerper je eigen kleding heel graag moet willen dragen?

…Lauren een eigen televisieserie zou krijgen over haar werk, maar deze gecanceld werd door MTV?

…Lauren best zou willen acteren? Maar dan wel in de verfilming van haar boek L.A. Candy.

…Lauren nooit ‘kitten heels‘ zou dragen? Dat zijn pumps met heel korte hakjes.

Een van de boeken van Lauren Conrad, klik op de foto om het boek te bestellen

…Lauren’s grootste blunder voor heel de school plaats vond? Ze speelde Twister en haar bouwvakkersdecolleté was voor iedereen duidelijk te zien. Het meisje op school dat haar haatte heeft er een foto van gemaakt en het in een video gezet!

…Lauren het niet erg vindt als er negatief over haar gepraat wordt in de pers? “Ze praten tenminste over me”, aldus Lauren.

…Lauren niet jaloers is in relaties: “Dat is de reden waarom ik altijd bedrogen ben door mijn vriendjes. Ieder vriendje dat ik ooit gehad heb, ging vreemd.”?

…Lauren nooit meer aan een realityshow gebaseerd op haar persoonlijke leven mee wil werken?

…Lauren één van de eerste ‘slachtoffers’ van Punk’D was, het programma van Ashton Kutcher waarin hij celebs de stuipen op het lijf jaagt?

Lauren Conrad werd bekend door de series Laguna Beach en The Hills. Daarna is zij verder gegaan met het ontwerpen van kleding, het schrijven van boeken en haar eigen beautywebsite The Beauty Department. Ze date onder andere Kyle Howard, Bordy Jenner, Jason Wahler en Stephen Coletti.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe MTV-serie over Lauren die niet doorging.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.laurenconrad.com

P.s. Laat een reactie achter en laat ons weten wat je van onze nieuwe rubriek vindt!

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties