0

Amsterdam – Ze behoort tot de zogeheten ‘Kardashian-klan’ en is waarschijnlijk, met haar pas gestrande en veel besproken huwelijk (het duurde maar 72 dagen), degene die het meest in de media te zien is: Kim Kardashian.

Maar wist je ook al dat…

…Kim besloten heeft om al haar peperdure huwelijkscadeaus aan het goede doel the Dream Foundation (een organisatie die zich inzet om de dromen van mensen met levensbedreigende ziektes te realiseren) te schenken? Het gaat ondermeer om een kristallen vaas van 5700 euro en een set servetringen ter waarde van 2285 euro.

…ze Nederlands bloed door haar aderen heeft stromen? De socialite heeft maar liefst drie nationaliteiten: Armeens, Schots en Nederlands.

Beauty Kim nu op de cover van de Engelse mei-editie van Cosmopolitan

…de tv-ster op dit moment een prille relatie heeft met rapper/producer Kanye West? Kim doet er nog geheimzinnig over, maar ze zegt wel dit: ‘Je weet nooit wat de toekomst brengt of waar mijn leven mij naartoe zal leiden.’

…Kim onlangs op de rode loper door ‘bloemenstrooister’ Christina Cho bekogeld werd met kilo’s meel? De vrouw is namelijk tegen bond en dat is nou juist net wat Kim graag draagt. In eerste instantie wilde ze deze dame vervolgen, maar ziet er toch vanaf. ‘Dat wordt teveel gedoe en ik wil Christina Cho geen podium geven om haar acties te promoten.’

De drie bekendste uit de Kardashian-klan Kim, Kourtney en Khloé

…haar favoriete tv-programma’s Oprah en American Idol zijn? Jammer dat Oprah van de buis is!

…Kim haar oog heeft laten vallen op ‘Beckingham Palace’? Het huis van Victoria en David Beckham in Engeland. Het optrekje staat te koop voor 21,5 miljoen euro en heeft een heli-platform, een kinderboerderij, een zwembad en een opnamestudio. Dat wordt diep in de buidel tasten!

Kim heeft ook een eigen parfum True Reflection

…de realityster bekend is geworden door haar sextape die plotseling in 2005 ergens opdook? Daarop was ze te zien met haar toenmalige vriend R&B zanger Ray J (de broer van zangeres Brandy). Ze ondernam stappen, maar trok de aanklacht na een schikking van vijf miljoen dollar weer in.

…Kim aangeklaagd is door cosmeticabedrijf Radiant? Dit omdat ze leugenachtige promotie zou hebben gevoerd voor ontharingsproducten van het concurrerende bedrijf TRIA. Kim zegt in haar verdediging: ‘Als Armeense, en dus van nature fel behaard, vond ik TRIA het perfecte product!’

…ze onlangs samen met drie zusjes en moeder een hilarische ‘cover’ van het liedje Lady Marmalade heeft gemaakt? Check hem hier:
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

…ze in 2006 in Californië een mooie boutique opende met haar twee zusjes Khloe en Kourtney, genaamd DASH (dezelfde vier letters die ook in hun achternaam zitten). Tegenwoordig vind je hun shop in verschillende Amerikaanse steden.

(tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties