0

Amsterdam – Wij denken natuurlijk alles van de celebs te weten. Maar stiekem missen we best veel! De redactie gaat daarom iedere week op research en vertelt je tien dingen die je nog niet wist van een merk, celeb, model, stylist of designer!

Onze eigen Doutzen Kroes is op dit moment hotter dan hot! Ze siert menig cover, loopt shows voor de grootste designers en is daarnaast nog eens een über-fashionmoeder.

Grappige uitspraak: ‘Mijn zwangerschap was echt een soort vakantie. Ik heb alleen maar dingen gedaan waar ik normaal niet aan toe kom. Al die dingen waar ik anders geen tijd voor heb.’ Maar wist je ook dat…
…het topmodel piloot wil worden als haar carrière ineens over zou zijn. ‘Die vrijheid om overal naartoe te kunnen vliegen, lijkt me
heerlijk!’

Doutzen vliegt heel de wereld over als model en staat nu op de cover van de Franse Vogue

…Doutzen’s all time favorite dress degene is die haar wassenbeeld draagt in Madame Tussaud? De jurk is gemaakt door Robert Cavalli.

…ze vroeger op de middelbare school ze een ‘zesjesleering’ was en zelfs een vijf had voor het vak Engels. ‘Het was altijd met de hakken over de sloot.’

…Doutzen de vrijscènes, die ze moest spelen in de film Nova Zembla, thuis goed oefende met haar man Sunnery James?

…ze trouw is aan haar roots? Doutzen is trots dat ze Fries is. Daarom is ze sinds 2007 ambassadeur voor de campagne ‘Praat mar Frysk’ om de Friese taal te promoten.

Voor Victoria Secret waar Doutzen o.a. het gezicht voor is mag ze vaak voor shoots naar de mooiste locaties

…Doutzen heel nobel is. Onlangs stuurde ze samen met een aantal andere BN’ers een open brief aan het kabinet met daarin een oproep om niet te bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking.

…ze prinses Maxima beschouwt als de grootste Nederlander? ‘Ik heb haar ontmoet, ze is een heel warme vrouw en heeft echt hart voor de dingen waarvoor ze zich inzet, zoals voor het microkrediet.’

…haar favoriete ontwerper Lanvin is? ‘Ik vind echt alles van hem mooi.’

…Doutzen ooit geveild is? Tijdens de veiling van het zogeheten Oranjebal kon men op haar bieden. Degene met het hoogste bod mocht met haar een vorkje prikken.

Doutzen en manlief en typische hollandse nuchterheid op de schaatsbaan

…ze tegen te dunne modellen op de catwalk is? Doutzen zich daarom aangesloten heeft bij de CFDA Health Initiative (organisatie die iets doet tegen te dunne modellen) wat opgezet is door Anna Wintour?

www.twitter.com/doutzen

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties