0

Amsterdam – Wij denken natuurlijk alles van de celebs te weten. Maar stiekem missen we best veel! De redactie gaat daarom vanaf nu iedere week op research en vertelt je tien dingen die je nog niet wist van een merk, celeb, model, stylist of designer!

Afgelopen week hebben we de archieven doorgespit over fashion en celebrity stylist Danie Bles. Ze wordt ook wel de Rachel Zoe van Nederland genoemd. Zo is Danie verantwoordelijk voor de styling van BN’ers zoals Sylvie van der Vaart, Lieke van Lexmond, Marco Borsato en Nikki Plessen. Daarnaast brengt Danie om de zoveel tijd haar styleguide ByDanie uit, organiseert ze elk jaar haar eigen modeshow Mix and Match en mest ze ook om de zoveel tijd de kasten van bekende Nederlandse vrouwen uit.

Iedere week gunt Danie ons al een kijkje in haar leven met haar eigen Photo Diary, maar wist jij dat…

… Danie het beter voor zichzelf vindt dat ze een zoon heeft? Bij een meisje zou ze namelijk helemaal doorslaan met kleding.

… Carine Roitfeld Danie’s favoriete stijlicoon is? Ze is een inspirerend en authentiek persoon met een geweldige visie en stijl.

… Danie nog nooit in haar leven zo onzeker was als na haar bevalling van zoontje Florian? In haar werk is ze heel zelfverzekerd, maar met haar kind maakte ze zich de eerste weken na de bevalling druk om álles.

Met zoontje Florian tijdens haar vakantie

… Ze vrouwen aanraadt te wachten met kinderen krijgen? Danie wilde op haar 21ste al een gezin en kinderen maar volgens haar moet je eerst werken en de wereld gaan verkennen, want als je een kind hebt ben je beperkt in je vrijheid. Ze heeft dan ook een enorm verantwoordelijkheidsgevoel naar haar kind toe.

… Als ze mocht kiezen, Danie heel graag zangeres Cheryl Cole zou willen kleden? Danie vindt het een prachtige vrouw, die vaak kledingmissers heeft.

… Danie vanaf haar achttiende al in de mode werkt? Haar liefde voor mode kreeg ze al vroeg mee doordat haar ouders en grootouders in de mode werkten.

… Danie op een vrije dag zich ontspant door koffie te drinken, tijd door te brengen met Florian, een beautybehandeling te nemen, de honden in het bos uit te laten, en met haar man en vrienden lekker te dineren en champagne te drinken?

… één van haar favoriete restaurants in Amsterdam Teppanyaki restaurant Sazanka is? Volgens Danie krijg je daar heerlijk eten op een prachtige locatie en met een fijne sfeer.

Danie met beste vriendin en klant Sylvie van der Vaart.

… Danie er altijd voor zorgt dat ze bij evenementen zich nooit opvallender kleedt dan de klant waar ze voor werkt?

… Danie niet bekend hoeft te zijn voor de aandacht en de spotlights, maar het wel belangrijk vindt dat mensen haar kennen door haar werk? Ze zou dan ook geen ‘nee’ zeggen tegen een een reality-serie, zoals die van styliste Rachel Zoe. Zo’n show draagt enorm bij aan de naamsbekendheid.

www.bydanie.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties