0

Amsterdam – Ze staat bekend om haar uitgesproken en spraakmakende eigen stijl. En binnenkort kun je een H&M-etje van haar hand dragen. We hebben het over fashion director en koningin der designerkleding van de Japanse Vogue: Anna Dello Russo. Als je denkt dat deze dame echt alleen maar designerkleding draagt, heb je het mis. Voor een comfortabele outfit hijst ze zich vaak in Abercrombie and Fitch! Maar wist je ook al dat…

…ze meer dan 4000 schoenen bezit?

…Anna nog steeds kleding uit de kast van haar moeder pakt om zo een coole look te creëren?

…de fashion editor ook een muziekcarrière ambieert? Naar eigen zeggen kan ze goed zingen. “I want to finish in fashion, become a singer and release a record.” Check het hieronder!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

…Anna net als vele andere celebs een eigen parfum heeft gelanceerd? De fles is een beetje apart, namelijk in de vorm van een gouden muiltje.

…ze ook gezegend is met een eigen barbiepop? De pop is gehuld in Dolce & Gabbana en draagt daaronder een felrode onderbroek, één van de veelbesproken looks waar Anna zelf eerder in is gespot.

…de fashionlady op de middelbare school al haar eerste designerstukken droeg? Namelijk een tas, een paraplu en portemonnee van Fendi.

Een deel van de collectie van Anna Dello Russo voor H&M

…volgens Anna kleding het beste gedijt bij een temperatuur van 15 graden? “Het is hartstikke koud in mijn huis, maar mijn kleding heeft dat nu eenmaal nodig!”

…ze een vriend heeft die helaas niet bij haar in kan trekken? “Het is jammer, maar het kan gewoon niet vanwege mijn vele kleding.”

Anna Dello Russo met eigen barbiepop

…Anna absoluut geen fan is van tassen? “Anything that is practical isn’t handsome.”

…ze al vanaf haar 12e obsessed is door fashion? “Mijn vader vroeg aan mij wat ik voor mijn verjaardag wilde. Een designertas, zei ik. Dat kocht hij ook voor mij.”

www.annadellorusso.com

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties