0

Amsterdam – Tegenwoordig zijn er bijna net zo veel modebloggers als sprietjes gras in een weiland. Maar Andy Torres  van StyleScrapbook springt er echt uit. Deze blogster is geboren in Mexico en staat bekend om haar unieke stijl waarbij ze duur met budget combineert.

Op dit moment is ze een reis aan het maken door Zuid-Amerika, maar we hopen haar snel weer op Nederlandse bodem te zien. Andy heeft namelijk een appartement in Amsterdam. Maar wist je ook al dat….

- Andy Torres al als klein meisje behoorlijk lang was? Het was voor de jonge Andy moeilijk om kleding te vinden die paste. Daarom maakte haar moeder bijna al Andy’s kleding zelf.

- Andy wilde Fashion Design studeren, maar dat in Mexico niet echt goed staat op je cv? Daarom ging de Mexicaanse maar Interior Design doen. Gelukkig voor ons haar modeverslaving niet weg kon stoppen? Andy stopte met haar studie en vloog naar Parijs om haar dromen waar te maken.

- Andy in 2010 werd gekroond tot Miss I Love Fashion News? Dit was een contest waar meer dan 100 fashionista’s aan mee hebben gedaan zoals blogger AfterDRK en blogger Stacey Currie van IWriteFashion.com. Andy won één jaar lang gratis kleding bij River Island.

Andy Torres voor Mango

- in Parijs geen enkel magazine haar wou aannemen? Hoewel ze dus alles had opgegeven om in de stad van de mode te zijn, kwam ze niet aan de bak.

- Andy’s grote doorbraak aan do-it-yourself’s te danken is? Als klein meisje zat ze al samen met haar moeder achter de naaimachine dus DIY’s maken was geen enkel punt voor de toch al creatieve Andy.

De immens populaire camera tas die Andy voor Kipling ontwierp

- ze voor Monki acht afleveringen van Monki Television heeft gemaakt?

- ook Mango niet genoeg kan krijgen van Andy Torres? Zo was ze Mango’s it-girl voor de autumn/winter 2012 collectie, hoste ze de behind the scenes show van het merk voor spring/summer 2012 en designde ze mee aan de accessoirecollectie van Werelse (wat ook bij Mango hoort).

- de eerste cameratas die Andy voor Kipling ontwierp binnen een paar uur was uitverkocht?

Adny in één van haar meest recente outfits

- Andy in bladen als Vogue Nippon, Vogue.com, Vogue.fr, Vogue.it, ELLE, Glamour, Nylon, Vogue Girl Korea Grazia, Cosmopolitan, Teen Vogue en Marie Claire heeft gestaan?

- Andy’s favoriete items van haar garderobe vintage zijn of van haar familie waren? Zo heeft ze een gouden tas die van haar oma was en een klein fluweel tasje die door de Indianen in Mexico gemaakt zijn.

www.stylescrapbook.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties