0

Ik ben inmiddels alweer 6 maanden in behandeling bij Delia de mede-eigenaresse van Delia Skin Clinic. Dit traject begon met een huidanalyse en inmiddels heb je onder andere in mijn vlogs kunnen zien dat ik regelmatig peelings, maskers en andere behandelingen heb ondergaan. Ik krijg veel complimenten en vragen over mijn huid dus ik dacht, ik laat de expert zelf een keer aan het woord wat ze de afgelopen tijd heeft gedaan met mijn huid.

"Annic zit in de fase 'opruimen', tijdens deze fase zijn wij bezig geweest Annic haar huid te verfijnen"

Delia aan het woord
Delia: wij werken bij Delia Skin Clinic in drie verschillende fases: opruimen, opbouwen en onderhouden van de huid. Annic zit in de fase 'opruimen', tijdens deze fase zijn wij bezig geweest Annic haar huid te verfijnen. Annic heeft niet een enorm moeilijke huid, maar er waren zeker wat punten die wij konden verbeteren. Zoals: structuur van haar huid, de oneffenheden en de poriën verfijnen. Voor deze fase maken wij altijd een behandelplan, deze bestond voor Annic uit: 

- 2 X Glycol acid peeling om haar huid weer in balans te brengen
- 6 X Microdermabrasie om een geheel nieuwe huid te creëren

De behandeling is het best te omschrijven als een intensieve peeling. Via een gesteriliseerd mondstukje slijpt een geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaatsen af, doordat oude en dode huidcellen loskomen en met microkristallen worden afgevoerd.

"Het resultaat: een gladde, egale huid met een glanzende tint"

De mate van afschuring is regelbaar en afhankelijk van de huidstatus. De nieuwe ‘levende’ huid die daaronder tevoorschijn komt, is zacht, glad en gezond. Deze huidlaag is in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. De huid wordt actiever en zet zelf weer aan tot productie van nieuwe huidcellen. Binnen deze zes behandelingen heeft Annic een geheel nieuwe huid. Het resultaat: een gladde, egale huid met een glanzende tint.

Mijn eigen ervaring
Ik kan niet anders zeggen dat mijn huid inderdaad gladder, egaler en glanzender eruit ziet en aanvoelt. Ik krijg er ook vaak complimenten over door familie en vrienden, maar ook in reactie's op mijn vlogs! Daarnaast vind ik het niet alleen belangrijk om mijn huid te verbeteren met behulp van Delia, maar misschien nog wel belangrijker om mij huid goed te onderhouden door middel van de behandelingen bij Delia. Ben je nieuwsgierig hoe ik thuis mijn huis verzorg? Hieronder kun je de video bekijken waarin ik dat precies vertel! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ga dan naar de website van Delia Skin Clinic: www.deliaskinclinic.nl

Dit artikel is in samenwerking met Delia Skin Clinic. #ad

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties