0

blueprint eyewear aluna 640Heb jij afgelopen dagen ook zo ontzettend genoten van de zon maar miste je een supermooie zonnebril op je neus om de felle stralen tegen te houden? Dan moeten je écht even de nieuwe zonnebril ‘ontmoeten’ van Blueprint Eyewear! Blueprint Eyewear is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in kleurige en stevige zonnebrillen en sneeuw Goggles: naast dat kwaliteit voorop staat, is de prijs van de producten ook nog eens heel aangenaam.

(advertorial)

De nieuwste zonnebril genaamd Aluna is een typisch gevalletje van klassiek meets modern dankzij het grote glamorous montuur en het feit dat jij de perfecte combi kan kiezen van het montuur en de glazen. Ga jij voor een zwart exemplaar met spiegelglazen of eerder voor iets klassiekers zoals het tortoise montuur met bruine glazen? The choice is yours…

Mocht de Aluna toch niet helemaal het type montuur zijn waar je op zoek naar bent, dan heb je geluk. Blueprint Eyewear heeft nog flink wat andere leuke modelletjes. Neem bijvoorbeeld de Noosa: deze kun je met behulp van het ‘design your own‘ concept helemaal customizen zoals jij wilt!

Bekijk de Aluna zonnebril hieronder! Klik hier of op een foto om alle uitvoeringen van de zonnebril te bewonderen en jouw favoriet te bestellen.

www.blueprinteyewear.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties