0

MUSTHAVE la redouteMorgane Sézalory is het brein achter het label Sézane. Samen met webshop La Redoute is deze stijlvolle Parisienne achter de tekentafel gekropen om er vervolgens met een aantal klassieke Franse ontwerpen weer achter vandaan te komen. De ogenschijnlijke casual outfits met de ontzettend chique uitstraling van Parisiennes is dit seizoen helemaal hot en met dit jumpsuitje ben je een stap dichter bij die gewilde look.

(advertorial)

Het was weer smullen tijdens Paris Fashion week en de Parisiennes verschenen front row en op straat in de meest hebberigmakende outfitjes. De modewereld breekt zich al even over het geheim achter de looks van de dames in Parijs, maar wij hebben een key item gevonden. How to be a Parisian? Met dit donkerblauwe jumpsuit die La Redoute, Sézane én de beroemde Franse blogger Jeanne Damas (ook zichtbaar op de foto) samen maakten. Morgane Sézalory groeide op in Parijs en was altijd al geboeid door vrouwen die ze in oude Franse films zag en stijlvolle Parisiennes die ze zag wandelen op straat.

Dit jumpsuit geeft precies dat ultieme gevoel weer. Voor een echte Parisienne look combineer je het jumpsuit met een paar knalrode lippen, zwarte ballerina’s en een mooi leren jasje casual over de schouders geslagen. Wordt het iets warmer, dan trek je met diezelfde Franse flair er een paar sandalen onderaan. It-bag aan de arm en jij bent helemaal de Parisienne.

Bekijk het jumpsuit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

www.laredoute.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties