0

jumpsuit 1 150Jumpsuits zijn waarschijnlijk voor veel vrouwen het absolute favoriete kledingstuk dat zij in hun kast hebben hangen. Niet nadenken over of de bovenkant met de onderkant matcht, gewoon hup dat pak aan en je bent klaar voor de dag.

In de zomer zie je dit item veel gedragen worden met fleurige prints en in de korte variant, maar ook in het najaar kan de jumpsuit nog steeds heel goed. Dit zwarte exemplaar met lange pijpen, maar korte mouwen is absoluut een musthave deze herfst en mag niet ontbreken in jouw garderobe. Dit item is ook nog eens in één handomdraai te veranderen van een casual overdaglook naar een party uitgaanslook.

Draag hem naar kantoor met een paar flatjes en een simpele blazer, natuurlijk je favoriete work bag en een paar simpele sieraden. Heb je na je werk nog een vrijdagmiddagborrel en kan dat veranderen naar nacht, combineer dan de jumpsuit met een goed stel high heels, opvallende lipstick en een leer bickerjack. Bij de avondlook mogen absoluut geen statement sieraden ontbreken, kies dus voor een opvallende ketting óf flink wat armcandy and you are ready to go!

Bekijk de jumpsuit hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande foto’s.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties