0

MUSTHAVE one for one TOMSIn 2006 maakte de Amerikaanse jongen Blake Mycoskie een reisje naar Argentinie, daar raakte hij bevriend met de kinderen in het land en was verbaasd toen hij erachter kwam dat geen van deze jonge kinderen schoenen hadden, of ooit hadden gehad om hun voeten te beschermen.

Uit verbazing en een enorme drive om de kinderen te helpen bedacht Blake het project Toms. Een schoenenmerk dat bij elk verkocht paar, precies hetzelfde paar geeft aan een kind die het nodig heeft. (Inmiddels gaan de schoenen naar meer dan 5 verschillende landen!) Het one for One principe was geboren.

Wij zijn ernorme fans van Toms, niet alleen zitten de schoenen super lekker en comfortabel en zijn ze er in allerlei leuke printjes en modellen. Het feit dat je met shoppen voor schoenen zoveel verschil kunt maken in het leven van een kind is natuurlijk geweldig! Vaak liggen scholen ver van de dorpen vandaan, dankzij de Toms kunnen veel kinderen de afstanden nu veilig afleggen. Om maar een voorbeeld te noemen!

Bekijk een aantal modellen hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

One For One

TOMS Vegan Floral Print Flat Shoes bij Asoscom

TOMS Vegan Floral Print Flat Shoes bij Asos.com

TOMS Navy Umbrella Stripe Espadrille Flat Shoes

TOMS Navy Umbrella Stripe Espadrille Flat Shoes bij Asos.com

TOMS Grey Ikat Flat Shoes bij Asoscom

TOMS Grey Ikat Flat Shoes bij Asos.com

www.asos.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties