0

MUSTHAVE MelanOEen goede outfit is niet compleet zonder de juiste sieraden. Mixen, matchen en afwisselen is daarbij de key om een unieke look te creëren. Het Nederlandse sieradenmerk MelanO weet dat als geen ander en komt daarom met een kleurrijke nieuwe collectie, genaamd Vivid. Met deze ringen kun je naar hartelust combineren.

(advertorial)

In een week draag je zoveel verschillende outfits en ga je van casual naar chic en via zakelijk naar comfortabel. Met de Vivid collectie van MelanO sluiten je sieraden moeiteloos aan bij elke look en feel. De luxe collectie bestaat uit diverse ringen met een gekleurde setting van edelstaal in combinatie met synthetische hars. Zo staan de kleuren nude, warm taupe,fris turquoise en stijlvol groen en geel centraal in deze collectie. Dankzij het verwisselbare concept kun je een unieke look creëren en eindeloos mixen en matchen.

Naar een beach party of festival? Ga voor tuquoise of taupe. Extra glamour geven aan die Little Black Dress, met de roze of paarse steen springt jouw look helemaal in het oog!

MelanO is te koop in meer dan 400 luxe bijouterieën en juweliers in Nederland. Klik hier voor een verkooppunt bij jouw in de buurt. De collectie van MelanO bekijken? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Mix en Match met de Vivid Collectie van MelanO

Mix en Match met de Vivid Collectie van MelanO

Vivid Collectie van MelanO

Vivid Collectie van MelanO

www.melano-colours.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties