0

jas thumb 150Wat waren we allemaal blij toen we nog een paar heerlijk warme en vooral zonnige zomerse dagen hadden in september. Hoe het er nu naar uitziet is het echt gedaan met de pret en gaan we een frisse herfst tegemoet, maar niet getreurd met deze musthave fleuren gelijk de grauwe dagen op.

Zachte kleurtjes, zoals lichtroze, kunnen ook prima in het najaar en zorgen juist voor wat vrolijkheid tussen al het grijs buiten. Deze zoete roze jas helpt jou de koudere dagen door, door de fijne wollen stof en de faux fur kraag. Het uitlopende model valt mooi om het lichaam en valt net tot over de billen dus die zullen ook beschermd blijven tegen de wind.

Met zoveel grauwe dagen voor de boeg is dit fleurige item een absolute musthave in jouw garderobe! Combineer hem met een blauwe jeans en ook een kleurrijke top zoals hot pink! Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat we dit najaar een stuk kleurrijker maken, dan overleven wij de herfst met zijn allen!

Bekijk de lichtroze jas hieronder. Ben je helemaal enthousiast over deze musthave? Bestel hem direct door onderstaande foto’s te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties