0

bobbi 150Wellicht heb jij wel eens in een parfumerie het make-up merk Bobbi Brown zien liggen, maar zegde het je niet heel veel. In Amerika is dit merk razend populair en loopt iedere vrouw weg met alle producten van deze make-up artieste.

Bobbi heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van make-up en heeft dus zelfs haar eigen lijn op de markt gebracht. Deze vrouw weet echt letterlijk alles over het aanbrengen van alle smeerseltjes en poedertjes en heeft daarom een boek uitgebracht waarin zij al haar tips met ons deelt. In ‘Bobbi Brown Makeup Manual’ kom jij alles te weten van het kiezen van de juiste kleur foundation tot het aanbrengen van alle oogmake-up (wenkbrauwen, eye liner, oogschaduw en wimpers). Het leuke hieraan is dat de tips te gebruiken zijn voor iedereen, dus het maakt niet uit wat voor huidskleur of vorm ogen je hebt de tips sluiten bij ieder type vrouw aan.

De tips worden ook uitgelegd door middel van foto’s en schetsen die gepaard gaan met het advies van Bobbi Brown herself. Het boek geeft niet alleen tips over het aanbrengen van make-up, maar ook over hoe je een make-up artieste kunt worden en wat er allemaal bij dit beroep komt kijken. Heb jij een addiction voor make-up en heb je altijd al grote belangstelling gehad voor visagie? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Bestel ‘Bobbi Brown Makeup Manual’ door op onderstaande foto te klikken.

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties