0

ST thumb 150Nu Halloween achter ons ligt kunnen we ons nu gaan verheugen op de komende feestdagen. Moest je met de griezelfeestdag nog jouw allerengste kostuum uit de kast trekken, in de decembermaand mag je op en top glamorous.

Wat is het toch heerlijk om je op te tutten en een stunning feestelijke outfit te trekken. Met dit glitter navyblauwe jurkje zit je zeker goed aankomende kerst of met oud en nieuw. Er is geen dame die zich in dit kledingstuk niet op en top vrouw zal voelen, want het jurkje heeft namelijk een diep decolleté aan zowel de voor- als achterkant. In het item zit rondom de taille een elastiekenband, waardoor jij die begeerde wespentaille krijgt.

Dit jurkje heeft eigenlijk niet veel meer nodig, behalve een paar killer heels om de feest look compleet te maken. Door het lage rugdecolleté is het het mooist als dit kledingstuk gedragen wordt zonder beha, anders zie je de hele band zitter aan de achterkant. Kan jij absoluut niet zonder, koop er dan één met een doorzichtig elastiek rugbandje. Jouw lippen nog voorzien van een laag vuurrode lipstick en jij steelt de show tijdens de feestdagen.

Bekijk het SuperTrash jurkje op onderstaande foto’s. Wil je bestellen? Klik dan op het item.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.supertrash.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties