0

cape 1 150Als er één item dit najaar is dat absoluut niet mag ontbreken in jouw kledingkast, is het de cape. Dit kledingstuk is met de komst van de herfst de absolute musthave onder de celebs en staat veel meer classy dan een dikke winterjas. Daarom wordt het hoogtijd dat ook jij deze gaat aanschaffen.

Blake Lively heeft de cape al benoemd tot haar favoriete kledingstuk en wordt er regelmatig in gespot, net als it-girl Alexa Chung. De actrice draagt regelmatig een exemplaar uit haar webshop van haar site Perserve.us, maar deze zijn niet voor ieders portemonnee bestemd. Deze prachtige wollen cape van Sister Jane is dat wel en daarom een absolute musthave.

De stunning blauwe cape is super vrouwelijk en heeft een leuke vintage twist. Hij heeft geen saaie knoopjes om hem dicht te maken, maar juist prachtige versieringen. Het item bestaat uit twee lagen, waardoor iedere fashionista haar figuurtje op zijn best uitkomt. Het leuke aan dit kledingstuk is dat je het precies zo kan combineren als een winterjas en daarom kan jij al jouw outfits hieronder dragen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties