0

JOURDAN DUNNSpeciaal voor Coachella onderging Victoria’s Secret model Jourdan Dunn een haarmetamorfose. Het model dat laatst opbiechtte jarenlang pruiken te hebben gedragen om haar lokken te beschermen tegen de slechte behandeling van haar kroeshaar bij shoots en shows.

Toch kon het topmodel de verleiding niet weerstaan en liet Jourdan haar lokken dippen in de grijze verf met een tikje blauw en paars. Maar, Jourdan beperkte zichzelf niet tot alleen een nieuw kleurtje. Het Victoria’s Secret model ging ook creatief aan de slag met sjaaltjes, bandana’s en andere Coachella waardige haaraccessoires.

Met de haarsjaaltjes spotten wij Jourdan het meest en laat dit nu de perfecte accessoire zijn voor de zomer. Een sjaal geeft een instant summer vibe aan je look en beschermt je haar tegen de zon. Ook verdoezelt het eventuele uitgroeit of haar dat nogal stug reageert op zee en zon.

Bekijk de sjaaltjes in de stijl van Jourdan Dunn hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/officialjdunn)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties