0

150 BackpackAlles wijst erop dat de echte zomerdagen eraan komen; het zonnetje schijnt steeds vaker en de summer sale is begonnen. Met de nieuwste zomer items weer in ons bereik, mist alleen nog één laatste musthave en dan ben je écht klaar voor deze zomer.

De faux leren backpack:een echte must voor aankomende festivals en lange zomerdagen om alles in mee te dragen. Combineer hem met een schattig floral jurkje of draag hem voor een stoere look met een skinny en een crop top en jij bent er helemaal klaar voor. Omdat deze faux leren backpack zowel straps als een handvat heeft kun je hem op verschillende manieren dragen én de draagwijze dus aanpassen op je look.

Naast dat de backpack dus super fashionable is, is hij ook nog eens onwijs handig. Mocht je er namelijk op uit gaan voor een heerlijke picknick, of voor een zomers festival, dan hoef je je geen zorgen te maken dat jij niet alles mee kunt nemen want met deze backpack hoef je niets thuis te laten.

Is bruin niet helemaal jouw kleur?! Geen paniek, want hij is er gelukkig ook in het zwart, om stylish de zwoele zomerdagen door te komen.

Ook helemaal enthousiast over deze backpack? Klik dan op de onderstaande foto’s om hem meteen te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties