0

MUSTHAVESoms kom je een jurkje tegen op het world wide web en dan weet je gewoon zeker. Dit is het jurkje in je kast moet hebben hangen. In je hoofd zie je jezelf al met het kledingstuk lopen en weet je precies welke schoenen je erbij zou aantrekken.

Mocht je de volgende dag nog steeds met dit idee in je hoofd rondlopen dan weet je helemaal met zekerheid dat het love at first sight was. Dit hadden we dan ook met dit klassieke jurkje van Asos.com. Dit jurkje is voor zoveel gelegenheden geschikt dat het een ultieme musthave is. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan schoonouders, opa en oma of etentje met je vriendinnen.

Deze jurk is alles behalve basic want de klassieke simplicity maakt deze jurk nou zo gewild. Dit kledingstuk heeft daarnaast een hoge nek en de scuba skirt die er aan vast zit is zacht en silky. Ga voor een chique look met hoge hakken en een clutch of kies er voor om lekker te experimenteren met stoere items zoals een faux fur jas en sneakers. Ook actrice Emma Stone is fan van de combi. Die werd in soortgelijk ontwerp van Valentino gespot.

Bekijk het jurkje hieronder. Zin om te bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties