0

Mustahve body chainDeed je vroeger waarschijnlijk al je sieraden áf als je richting het strand ging, tegenwoordig zijn er steeds mee celebs die zich helemaal opdoffen voordat ze richting het strand vertrekken. Body chains zijn het nieuwste it-item.

Als jij nog een vakantie op de planning hebt staan naar een warm oord of helemaal on trend op een festival wilt verschijnen, dan is een body chain je go-to item. Deze subtiele, dunne kettinkjes versieren in één keer je hele lichaam en bespaart je een hoop moeite. Je kan namelijk een basic outfit aandoen, die je direct hip maakt met je body chain.

Ook op het strand zal je de meest fashionable vrouw zijn, als je het aandurft een body chain om te doen. Natuurlijk tast de omgeving waarin je dit sieraad draagt de delicate body chain snel aan: zon, zee, zand, bier, zweet, het is allemaal niet zo goed voor je juwelen.

Wij vonden het dan ook een goed plan om voor een budget exemplaar te gaan. Deze variant is voor maar €16,44 van jou. Je bestelt ‘m snel door op de productfoto’s te klikken!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/beyonce)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties