0

noosa amsterdam sjaal 150Hebben jullie gisteren de geur van de lente ook al buiten kunnen opvangen? Met het zonnetje en de strakblauwe lucht kregen wij in ieder geval flink de lentekriebels en gelukkig staat het nieuwe seizoen voor de deur. Hoog tijd dus om wat leuke items voor jouw voorjaarsgarderobe aan te schaffen. Wij hebben ons hart in ieder geval alvast verloren aan dit item van NOOSA-Amsterdam

(advertorial)

Het merk heeft in haar collectie een sjaal die lekker groot is (namelijk 200cm x 100cm), een echte investment piece, en waar wij instantly bij gaan watertanden. Ten eerste vanwege de vrolijke kleurtjes die je meteen dat boho gevoel geven: in gedachte combineren wij de sjaal al met een dunne sweater, ripped jeans en suede schoentjes met fringe. Daarnaast is de sjaal ideaal om tijdens lente- en zomeravonden om je heen te slaan als het wat kouder wordt bij dat strandtentje.

Wat ons nog meer een warm gevoel geeft, is het verhaal erachter. De sjaal is onderdeel van de Pachamama collectie die handgemaakt wordt van alpacawol door de bewoners van het Andes gebergte. Pachamama betekent letterlijk Moeder Aarde en zij is de meest vereerde godin in de Andes: zij beschermt de mens, maakt het leven mogelijk en begunstigt de vruchtbaarheid. Dekens van alpacawol worden gebruikt bij Pachamama festival om de godin te eren.

Bekijk de sjaal hieronder! Wil je ‘m bestellen? Klik dan op één van de foto’s of hier! Klik hier om de andere superleuke producten van NOOSA-Amsterdam te bewonderen!

www.noosa-amsterdam.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties