0

melano taupe 150De tijd vliegt voorbij! We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar over een week is het kerstavond. Heb jij alle cadeautjes al in huis of heb je stiekem flink wat cadeaustress omdat je geen originele gift kunt bedenken? Wij hebben hét ideale cadeau gevonden voor elke dame die van sieraden houdt (en zeg eens eerlijk: wie houdt daar nou niet van?): een taupe ringcombinatie van MelanO!

(advertorial)

Chanel kwam een aantal jaren terug met een prachtige taupe nagellak genaamd Particuliere en sindsdien zijn we verliefd op de tint. Taupe is niet alleen perfect voor op je nagels maar ook om je vingers in de vorm van ringen met taupekleurige stenen. Taupe is een warme tint die perfect gecombineerd kan worden met vrijwel elke andere kleur. Super handig want zo matcht de ring bij zowat elke outfit!

De ringcombinatie die we van MelanO uitgekozen hebben, bestaat uit een ring met verwisselbare setting en twee aanschuifringen met zirkonia’s. Het leuke van MelanO sieraden is dat je naar hartelust kunt mixen en matchen omdat stenen bij veel items verwisselbaar zijn én de prijzen van de sieraden heel aangenaam zijn. De taupe ring kost €32,50, de verwisselbare zetting €17,50 en de aanschuifringen met zirkonia’s zijn €19,95 per stuk.

Onze favoriete taupe combinatie staat bovenaan! Nieuwsgierig naar andere taupe mogelijkheden? Voorbeelden vind je in de foto’s eronder! Voor meer inspiratie kun je hier terecht en voor verkooppunten in de buurt kijk je hier!

www.melano-colours.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties