0

MUSTHAVE revel jeansAl jaren op zoek naar die perfecte jeans waarbij je benen ellenlang lijken en je billen er geweldig in uitzien? Waarschijnlijk heb je als echte jeanslover als eens van de Curve ID gehoord. Deze spijkerbroek werd in 2010 door Levi’s geïntroduceerd als opvolger van de Lady Levi’s uit 1934.

Nu tachtig jaar later na de lancering van ‘s werelds eerste vrouwenjeans gaat Levi’s nog een stapje verder. Levi’s® Curve ID is al de uitkomst voor alle ladies moeite hebben met het vinden van een goede spijkerbroek. Zoek niet verder, want wij hebben ‘m voor je gevonden. De Reve Jeans van Levi’s zorgt er dankzij de Liquid Shaping Technology voor dat de spijkerbroek zijn vorm behoudt en op de juiste plaatsen ‘lifts and shapes’. Dankzij deze ‘magic’ jeans heeft je butt er nog nooit zo goed uitgezien en lijken je benen meters lang. Niet alleen ziet je figuur er fantastisch uit met de Revel Jeans, door de zachte stof zit de broek ook nog eens super comfortabel. Win, Win!

Wisten jullie ook al dat Levi’s in samenwerking met ILFN een speciale fitting night organiseert voor onze lezeressen? Zo kun je kennis maken met deze magische spijkerbroek. Uberstylist Bastiaan van Schaik zal aanwezig zijn om alle dames styling advies te geven. Meer informatie over deze avond? Klik hier.

Net als de gewone Curve ID jeans komt Levi’s Revel in Slight, Demi en Bold Curve én in verschillende modellen en wassingen. Bekijk de Revel Jeans hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Levis-Revel-1 Levis-Revel-2 Levis-Revel-3 Levis-Revel-4 Levis-Revel-5

www.levi.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties