0

MUSTHAVEAls je een beetje bekend bent met fashion blogs dan kan de Nederlandse blogger Billie Rose je niet zijn ontgaan. Zij kreeg als eerste blogger de kans om met Sacha een samenwerking aan te gaan.

Samen met het modeplatform Fashiolista ging Sacha in vier landen op zoek naar de leukste blogger om samen een schoen mee te ontwerpen. Afgelopen week onthulde Rosanna, het gezicht achter Billie Rose, tijdens de fashion week in de Westergasfabriek haar eigen ontworpen schoen. Sacha roemt de eigenzinnige stijl van Billie Rose en de manier hoe schoenen centraal staan in elke look van de bekende blogger. De schoen is een store cut-out boot met een gouden gesp en stevige hak. Niet alleen is de boot festival proof hij is ook nog eens te combineren met allerlei verschillende stijlen en outfits.

Billie Rose wil met haar blog meiden inspireren toegangelijke en betaalbare merken te dragen en er een unieke twist aan te geven, dat is met deze schoen zeker gelukt! Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.
Billie-Rose-rechts

Billie-Rose-look1 Billie-Rose-look2

Billy Rose Cut out boots Western bij Sacha.nl

Billy Rose Cut out boots Western bij Sacha.nl

www.sacha.nl

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties