0

MUSTHAVE onepieceDe geniale mannen achter OnePiece, hadden het comfortabele pak eigenlijk bedoeld als pak om in te relaxen op een zondagse hungover dag, maar celebrities zoals Vanessa Hudgens, de gehele One Direction crew en Whitney Port spraken hun goedkeuring uit door deze als statement piece op straat te dragen.

Sindsdien is de OnePiece hard op weg om de wereld te veroveren en niet alleen de huiskamers op een brakke zondagmorgen. De OnePiece is de grootste trend onder de celebrities, in plaats van naar een feestje gaan in een loei strak bodycon jurkje grijpen de sterren naar een comfortabele OnePiece. Natuurlijk wordt de look, zoals Kylie Jenner dat deed, nog wel afgestyled met de laatste it-bag en een paar opvallende killer heels, en dus waren ze nog nooit zo sexy. Zelfs Brad Pitt en, jawel ladies, Gossip Girls Chuck Bass lieten de nieuwste trend niet aan zich voorbij gaan en waagden zich aan een zwart exemplaar. Ook dichter bij huis worden BN’ers in de OnePiece gespot. Zo ging Victoria Koblenko de strijd aan voor 3FM Serious Request in een OnePiece.

Hang deze Kerst jouw strakke corrigerende ondergoed en party dress aan de hoogste takken van de kerstboom en ruil deze in voor een comfy en fashionable OnePiece! Bekijk de OnePiece hieronder. Wil je bestellen of meer van OnePiece zien? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Let op! Met de code: SERIOUSREQUEST krijg je bij het afrekenen 20% korting! De korting is geldig t/m 24 december en de volledige winst wordt door OnePiece Nederland aan 3FM Serious Request gedoneerd!

Original Onesie Lightw. Raspberry bij OnePiece.com

Original Onesie Lightw. Raspberry bij OnePiece.com

Mono Onesie Black bij OnePiece.com

Mono Onesie Black bij OnePiece.com

www.onepiece.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties